Senteret midlertidig stengt

Av frykt for spredning av smitte mellom staller, stenger vi Bruråk Hestesportssenter for all trafikk av hester inn og ut frem til 10.mars, dette på grunn av mulig utbrudd av EHV-1 i Norge.

Dermed må sprangstevnet 02-03.mars utsettes. Vi jobber for å finne en ny dato!

Det blir ingen treninger på senteret for eksterne ekvipasjer inntil nærmere beskjed gis. Mennesker som beveger seg mellom andre staller og vårt senter, Stall Bjørnvik og Stall Bjørseth, er pålagt til å skifte klær og sko og dusje før man ankommer i denne perioden.

Mer informasjon om EHV-1 smitte finnes på Mattilsynet sine nettsider.

Landsmesterskap i dressur 2019

Vi i Bruråk Hestesportsklubb ønsker velkommen til Landsmesterskap i dressur 2019! Det er første gang dette arrangeres i Midt-Norge. Mesterskapet arrangeres fra 31. august til 1. september.

Mer informasjon kommer på Facebook arrangementet https://www.facebook.com/events/419560405452924/

Treningshelg med Stein Endresen

Stein Endresen kommer tilbake for en ny treningshelg på Bruråk 16.-17.mars!

Stein har i en årrekke vært en av Norges mest fremgangsrike sprangryttere, og kan vise til mange nasjonale og internasjonale plasseringer i sprang. Han driver Stall Bergan Ride- og Treningssenter sammen med sin kone Kristin Endresen og har diplomtrenerutdannelse. Stein er en av Norges fremste sprangryttere, og har tilhørt det norske landslaget i sprangridning i over 20 år. Stein har blitt plassert i, og vunnet flere internasjonale Grand Prix klasser og nasjonshoppninger.

Det blir én økt lørdag, samling lørdag kveld for gjennomgang av treningen og spørsmål, og én økt søndag.

Informasjon om påmelding finnes på facebook arrangementet https://www.facebook.com/events/2235751903364998